Данія буде розробляти частину генплану Миколаєва, яка стосується підземних комунікацій

Миколаїв продовжує співпрацювати з Данією з питань відновлення міста після війни. Наразі, спеціалісти з Данії займаються розробкою частини генплану Миколаєва, яка стосується підземних комунікацій.

Про це розповів Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич в програмі «Діалог» на телеканалі «МАРТ».

За словами міського голови над генеральним планом Миколаєва наразі працює італійська агенція One Works та данійська агенція «КОВІ ГРУП».

— Розробкою генерального платну займається італійська агенція One Works, яка займатиметься питанням візуального відображення нашого генплану, того, як це буде виглядати на землі. А все що буде під землею – труби, каналізація, вода, опалення, енергоефективність, ми домовились, що це будуть спеціалісти з Данії та його агентство «КОВІ ГРУП», яке також буде займатись питанням консультування, – сказав Олександр Сєнкевич.  

Нагадаємо, що в Миколаєві планують розробити новий Генеральний план міста, який включатиме концепцію післявоєнного відновлення. До відбудови, зокрема створення перспективного генплану Миколаєва, долучилися архітектурна компанія One Works та Норман Фостер.

Раніше, Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич розказав, що міська влада разом з іноземними партнерами сьогодні займається розробкою нового генерального плану міста, щоб сформувати принципи та концепцію повоєнної відбудови міста.

View full version