У Миколаєві новостворена робоча група займатиметься питаннями реставрації будівлі міськради

У Миколаївській міській раді створили робочу групу з питань проведення реставраційних робіт будівлі виконавчого комітету Миколаївської міської ради.

Відповідне розпорядження міського голови оприлюднено на сайті міськради.

Зазначається, що будівля має статусу пам’ятки архітектури місцевого значення. Тому з метою забезпечення належного експлуатаційного утримання будівлі виконавчого комітету Миколаївської міськради було створено робочу групу з 6 членів. Головою призначено керуючого справами виконавчого комітету Андрія Волкова.

Варто зазначити, що у вересні виконком Миколаївської міської ради провів тендер щодо заміни вікон та дверей в адміністративній будівлі. Переможцем аукціону, який відбувся 28 вересня, обрано ТОВ «ГЛОРІЯ-В».

За 1 мільйон 670 тисяч 320 гривень підрядник має замінити 87 віконних коробок та 5 дверних. Роботи повинні закінчити до 15 листопада поточного року.

Також 19 вересня оприлюднено тендер на 1 мільйон 320 тисяч 627 гривень на ремонт у трьох кабінетах. Закупівля проводилась без використання електронної системи, виконавцем призначено ФОП Усатий В.А..

У технічній документації вказано, що підрядник має пофарбувати стелю, пофарбувати стіни водоемульсійною та обшити декоративними панелями, відремонтувати підлогу та постелити ламінат. Також мова йде про заміну вікон та дверей та встановлення опалювальних радіаторів, вимикачів та різна електромонтажні роботи. Усі роботи мають бути виконані до 1 грудня цього року.

Крім того, 15 вересня було проведено тендер на ремонт покрівлі за 354 тисячі 107 гривень. Закупівля проводилась також без використання електронної системи. Виконавцем робіт призначено ФОП АНТОНОВ СЕРГІЙ ОЛЕКСАНДРОВИЧ. Мова йде про часткову заміну покрівельного матеріалу та заміну лійок водостічних труб.

Нагадаємо, що у січні цього року перед будівлею Миколаївської міської ради спиляли багаторічні ялинки.

Державна екологічна інспекція Південно-Західного округу звернулася до прокуратури у зв’язку зі знищенням дерев біля будівлі Миколаївської міської ради.

У свою чергу Департамент ЖКГ наполягає, що спил ялинок біля мерії був законним та плановим.

Місля цьгого мер Миколаєва Олександр Сєнкевич заявив, що багатолітні ялинки біля міськради необхідно було прибрати ще тоді, коли вони виросли до другого поверху будівлі.

View full version