• понеділок

    7 жовтня, 2024

  • 18.8°
    Слабкий дощ

    Миколаїв

  • 7 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 18.8° Слабкий дощ

На Миколаївщині внаслідок обстрілів загинула людина

У Галицинівській громаді Миколаївського району внаслідок обстрілів загинула людина, ще одна — була поранена.

Про це  повідомили у Миколаївській ОВА.

Внаслідок обстрілів виникли три пожежі
Внаслідок обстрілів виникли три пожежі
Внаслідок обстрілів виникли три пожежі

«Протягом доби, 21 та 22 жовтня, під обстрілами перебувала Галицинівська громада. Внаслідок ворожих обстрілів одного з населених пунктів з 10:00 по 11:00, з 23:10 по 23:50 та о 03:25 загинула одна людина та одна зазнала осколкових поранень. Пошкоджено електромережу, газопровід, частина населеного пункту наразі без світла та газу. Також виникла пожежа житлового будинку, яка була ліквідована», — йдеться у повідомленні.

Також ввечері, 21 жовтня, о 17:10 обстрілів зазнала Куцурубська громада. Влучання зафіксовано за межами населеного пункту, внаслідок обстрілу виникла пожежа сухої трави та чагарників на відкритій території. Постраждалих немає.

21 жовтня, о 21:45 внаслідок ворожих обстрілів в одному з населених пунктів Первомайської громади виникла пожежа 8 гаражів. Постраждалих немає.

Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

Вчора, 21 жовтня, з 23:00 до 00:00 зафіксовано обстріли околиць Інгульської громади. Постраждалих та руйнувань немає.

Також вчора, 21 жовтня, з 18:30 до 19:00 обстрілів зазнала Широківська громада, влучання зафіксовано по відкритих територіях, дорогах та сільгоспугіддях. Постраждалих немає.

Раніше повідомлялося, що росіяни знову масовано атакують об’єкти енергетичної інфраструктури — в частині областей зникло світло.

Читайте також: