• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 20°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 20° Похмуро

Миколаївський нардеп Аллахвердієва отримала у подарунок ₴14 млн, — декларація

Народний депутат від партії «Слуга народу» Ірина Аллахвердієва отримала грошовий подарунок на 14 мільйонів 355 тисяч гривень від невідомого чоловіка.

Такі зміни у її фінансовому стані відображені в електронній декларації на сайті Національного агентства із запобігання корупції, пишуть НікВести.

Грошовий подарунок народний депутат отримала 26 січня від громадянина Валерія Суріна, однак у декларації не зазначено, у яких стосунках він із Іриною Аллахвердієвою.

Варто зазначити, що у вересні 2021 року від Валерія Суріна миколаївський народний депутат також отримала грошовий подарунок у 5,4 мільйона гривень та годинник DEFY MIDNIGHT швейцарського бренду Zenith, вартістю 310 тисяч гривень.

Як показують дані відкритих джерел, Валерій Сурін був головою «Рибгоспоб'єднання», а на даний момент є засновником та головою приватної компанії «Сурін В. В.».

Нагадаємо, що народний депутат України від партії «Слуга народу» Ірина Аллахвердієва подала декларацію про доходи та майно за 2019 рік, згідно з якою зберігає готівкою 75 тисяч доларів .

Читайте також: