• неділя

    8 вересня, 2024

  • 16.9°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 8 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.9° Ясне небо

Ще один заступник очільника Мінрегіону Негода подав у відставку

Заступник міністра розвитку громад та територій В'ячеслав Негода також 24 січня повідомив, що подав у відставку.

Про це посадовець написав у Facebook.

В'ячеслав Негода, який відповідав за децентралізацію у Міністерстві, причини звільнення не назвав.

— У кожної важливої справи - свій марафон і команда, свій старт і фініш. Сьогодні я хочу подякувати всім, з ким ми долали перепони, щоб змінити та покращити життя в громадах і зміцнити країну. Було важко, але ми ламали шаблони, переконували, бо вірили в успіх. Не час і не місце робити якісь звіти. Але хочу згадати і подякувати тим, з ким працював, хто довіряв і допомагав, хто приймав важливі політичні рішення з питань комплексу реформ, які ми коротко називаємо - децентралізація і яка отримала високі оцінки на міжнародному рівні, – наголосив Негода.

Нагадаємо, що на тлі корупційного скандалу із заступником міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського у відставку подав ще один його колега Іван Лукеря.

Раніше, НАБУ провело обшуки та затримало заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури Василя Лозинського через хабар. Він  буде звільнений із займаної посади. За даними ЗМІ, сума хабара склала 400 тисяч доларів і має стосунок до закупівлі генераторів.

Як відомо, 23 січня президент України Володимир Зеленський анонсував «кадрові рішення» в органах центральної влади. Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Кирила Тимошенка з посади заступника голови Офісу президента.

Читайте також: