• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 15°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15° Ясне небо

У Кремлі відмовилися говорити про стан здоров’я Кадирова

У РФ не коментують самопочуття очільника російського регіону Чечня Рамзана Кадирова. Там зазначили, що «Кремль не дає довідок про стан здоров'я».

Про це 18 вересня сказав речник президента Росії Володимира Путіна Дмитро Пєсков, повідомляють російські ЗМІ.

«У будь-якому разі адміністрація президента навряд чи може давати довідки про стан здоровʼя, тому тут нам нема чого вам сказати», – сказав Володимир Пєсков.

Володимир Пєсков також зазначив, що Рамзан Кадиров останнім часом не зустрічався з президентом РФ.

Зазначимо, що кілька днів в мережі ширяться чутки про хворобу лідера Чечні. Повідомлялося, що стан здоров'я Рамзана Кадирова погіршився, а його госпіталізовано у Центральну клінічну лікарню управління справами президента в Москві. Телеграм-канал ВЧК-ОГПУ повідомив, що з початку вересня бізнес-джет Рамзана Кадирова тричі літав до Москви. Останні три дні літак знаходиться у столиці

Також російські ЗМІ повідомляють, що в неділю заявив, що з самого ранку на територію Центральної клінічної лікарні управління справами президента в Москві з'їжджалися презентабельні автомобілі з чеченськими номерами.

Нагадаємо, що 14 червня з’явилася інформація про те, що на території України поранили близького друга та «‎праву руку»‎ глави Чечні Рамзана Кадирова — йдеться про депутата Держдуми Російської Федерації Адама Деліхманова. При тому, раніше російські ЗМІ вже публікували новини про те, що він загинув.

Читайте також: