• вівторок

    1 жовтня, 2024

  • 17.5°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 1 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 17.5° Похмуро

Всі морські пляжі в цьому році будуть закриті через інтенсивне замінування, – Кім

Всі морські пляжі України цьогоріч будуть закриті через інтенсивне замінування. Але можливо для українців, будуть доступні внутрішні води – лимани та річки біля яких не було обстрілів.

Про це заявив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім, пише УНІАН

— Морські пляжі будуть закриті через інтенсивне мінування та небезпеку для людей, – зазначив Кім.

За словами голови Миколаївської ОВА, течії в морі та лиманах інколи виносять на берег небезпечні предмети навіть за 50 км від місця потрапляння їх у воду. 

Голова Миколаївської ОВА зазначив що, для повної очистки усіх українських пляжів від небезпечних предметів може знадобитися до 70 років. Людські та матеріальні ресурси оцінити наразі неможливо.

— Дуже важко оцінити шкоду, завдану росіянами Чорному морю. Ми не можемо повністю знати, що вони там висипали, – підсумував Кім.

Нагадаємо, очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім повідомив, що туристичний сезон у Миколаївській області 2023 року відбудеться частково, оскільки в регіоні досі є небезпечні для відвідування місця.

З початку великої війни туристичний потік в Миколаївській області знизився на 82%.

Нагадаємо, «НикВести» дізналися, яким буде туристичний сезон в Миколаївській області-2023, які місця регіону сьогодні є безпечними для туристів, а які – заборонені для відвідування. Подробиці у статті «Чи існує туризм на Миколаївщині під час великої війни?».

Читайте також: