• четвер

    19 вересня, 2024

  • 19.2°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 19.2° Переважно ясно

Серед усієї продукції «Укрпошти» найбільший попит мають марки воєнної тематики, — директор миколаївської філії

Директор миколаївської філії «Укрпошта» Єгор Косоруков заявив, що марки, які були випущені в період воєнного часу розкуповуються майже стовідсотково. 

Серед усієї продукції «Укрпошти» найбільший попит мають марки воєнної тематики, — директор миколаївської філії

Про це він розповів у середу, 13 вересня, під час спілкування з журналістами, пишуть «НикВести».

Єгор Косоруков нагадав про випуск марки з «руським воєнним кораблем», яка була настільки популярною, що її просили неодноразово додатково надрукувати.

— Не хочу бути некоректним, але я не володію на 100% цією цифрою, тому що відсоток продажу марок кожного місяця різний. Ми всі пам'ятаємо пророчу марку з руським воєнним кораблем, і що тоді викупили весь тираж та звертались ще з проханням багато разів, щоб ми її ще додрукували. Певні марки викликають більший ажіотаж, ніж інший. Продукцію воєнного часу викупають майже 100%, – сказав він. 

Єгор Косоруков також зазначив, що найближчим часом планується випуск марки «Харків – місто герой».

— Буде дуже обмежений тираж, який, думаю, буде розкуплений за 2-3 дні. Зацікавленість в філателії почала відроджуватись з виходом тієї самої марки. Але впевнено скажу, що кількість людей, які цікавляться нашою продукцією, зростає кожного дня, – резюмував він.

Нагадаємо, що відділення «Укрпошти» на Миколаївщині працюють на 100% – це приблизно 200 відділень. Крім надання основних послуг населенню, компанія також продовжує розвозити гуманітарну допомогу.

Читайте також: