• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.2°
    Похмуро

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.2° Похмуро

«ПАЕК» завершує будівництво тепличного комплексу для вирощування розсади і тепличних овочів

Власник «ПАЕК» Юрій КормишкінВласник «ПАЕК» Юрій Кормишкін

В компанії ТОВ «СП «ПАЕК» на завершальному етапі реалізація проєкту з будівництва тепличного комплексу для вирощування розсади та тепличних овочів.

Про це повідомляє пресслужба компанії.

«Закінчуємо будівництво теплиць. Плануємо в березні 2024 року вирощеною розсадою закрити 150 гектарів», — коментує власник компанії «ПАЕК» Юрій Кормишкін.

Тепличний комплекс на першому етапі буде налічувати 10 теплиць. Поки в компанії планують вирощувати розсаду тільки для власних потреб. Також на 2024 рік заплановано в другому обороті вирощування тепличних овочів.

«Розсаду будемо вирощувати для себе. Другим оборотом посадимо скоріш за все тепличний огірок на продаж. Цей досвід буде для нас першим, тому в команду залучили професійного агронома з відповідним досвідом. Для нас головне, щоб була якість вирощеної продукції», — говорить Юрій Кормишкін.

Нагадаємо, що на 2024 рік компанією «ПАЕК» заплановано збільшення площі під вирощування овочів до 2000 га.

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі Пресслужба «ПАЕК».

Читайте також: