Росіяни поцілили у склад з сільгосппродукцією в Рибаківці

У четвер, 29 грудня, о 09:26 російські війська атакували ракетами Миколаївську область.  Одна з ворожих ракет влучила у будівлю складу з сільгосппродукцією одного з підприємств у селі Рибаківка Миколаївського району.    

Про це повідомляє Миколаївська обласна прокуратура.

Попередньо, минулося без жертв серед мирного населення.

На місці події працюють прокурори, слідчі, експерти та вибухотехніки ГУ Нацполіції в області, які фіксують наслідки чергової збройної агресії РФ та збирають речові докази. Розпочато досудове розслідування за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Нагадаємо, під час ранкових ударів, яким передувала нічна атака дронів, Російська Федерація використала крилаті ракети Х-101/Х-555, «Калібр», Х-22 та Х-32 та протирадіолокаційні ракети Х-31П.

Всього, за попередніми даними, 29 грудня окупаційні війська застосували 69 ракет. Силами і засобами Повітряних Сил, у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України знищено 54 ворожі крилаті ракети.

Зокрема, над Миколаївщиною збито крилату ракету. Також  силами протиповітряної оборони збито 21 крилату ракету на Одещині, та 2 на Херсонщині.

Дивитись повну версію