Війська Росії о 5 ранку обстріляли житловий сектор та пожежне депо в Очакові

Вранці 1 січня місто Очаків вчергове було обстріляно військами Російської Федерації.

Інформацію про наслідки обстрілів опублікувало Головне управління ДСНС України в Миколаївській області.

Обстріл відбувся близько 5 години ранку. Спочатку снаряди влучили у житловий сектор, а потім у будівлю пожежної частини. Особовий склад ДСНС врятувало те, що черговий караул в цей час знаходився в житловому секторі в іншій частині міста. Чергова диспетчерка, яка знаходилась на робочому місці залишилась неушкодженою.

«Ворог намагається нас залякати та не цурається використовувати різноманітні методи та види озброєння, не стидаючись порушувати міжнародні правила та права. Спляче місто обстрілює в перші години нового 2023 року. Так, близько п’ятої години ранку, росіяни вкотре вдались до терору та обстріляли м. Очаків Миколаївського району області. Снаряди влучили в житловий сектор, а також один з них поцілив у будівлю 22 державної пожежно-рятувальної частини. В підрозділі повилітали вікна, зруйноване перекриття будівлі та покриття гаража», - повідомили в ДСНС.

1 січня по Херсону було зафіксовано як мінімум 7 прильотів. Росіяни атакували місто з реактивних систем залпового вогню, а також ракетами С-300.

А 31 грудня, російські війська обстріляли Миколаїв, зруйнувавши 2 житлові будинки. Також внаслідок обстрілу сталася пожежа на території гаражного кооперативу.

Дивитись повну версію