Число жертв у Дніпрі зросло до 25

Внаслідок влучання російської ракети в будинок у Дніпрі загинуло вже 23 людини.

Про це повідомляє Дніпропетровська міська рада, посилаючись на дані ДСНС.

— Станом на 13:00 відомо про 23 загиблих, серед яких одна дитина. Травмовано 72 особи, з них 13 дітей. Врятовано 39 осіб, у тому числі 6-ро дітей. Отримано 43 повідомлення про безвісно зниклих осіб, — йдеться у повідомленні.

Однак, ДСНС в свою чергу повідомляє про 22 жертви.

Водночас, міський голова Дніпра Борис Філатов закликав усі служби утриматися від оприлюднення даних про загиблих і дочекатися кінця пошукових робіт.

— Дочекаймося закінчення рятувальних робіт. Жертв буде багато. Десятки. Це вже зрозуміло і без нескінченних звітів. Не нівелюйте тему в інформаційному просторі, розганяючи поточний звіт МНС, який кожен із керівників отримує автоматично в телефон, – написав мер.

Президент України Володимир Зеленський повідомив останні дані по Дніпру: загинуло 25 осіб, з них 1 дитина. Травмовано 73 людини, з них 13 дітей. Розшукується 43 людини. Попередньо зруйновано 72 квартири та пошкоджено понад 230 квартир.

Нагадаємо, в суботу, 14 січня, Росія влаштувала нову масовану ракетну атаку по Україні. Вранці вибухи пролунали у Києві. Вдень під час повторної повітряної тривоги росіяни вдарили по житловому будинку у Дніпрі та об'єктах енергетичної інфраструктури у п’ятьох областях.

Російські окупанти 14 січня з дальніх бомбардувальників Ту-22 атакували територію України п'ятьма крилатими ракетами Х-22. Пуски здійснювались із Курської області РФ і акваторії Азовського моря.

Дивитись повну версію