Поліція показала, як виглядає дорога до Снігурівки через Давидів Брід

12:22, 12 листопада, 2022

Національна поліція України опублікувала відео, на якому показано, як зараз виглядає дорога до Снігурівки на Миколаївщині через село Давидів Брід, що на Херсонщині. 

На відео – поліцейські перебувають в населеному пункті Давидів Брід, де проводиться криміналістична розвідка. 

Поліцейські проводять огляди, криміналісти Нацполіції вилучають слідову інформацію, яка в подальшому дасть змогу ідентифікувати всіх солдатів рф та підконтрольних їм учасників незаконних збройних формувань. 

Разом із цим поліцейські вилучають документи, списки, інші речові докази, що були залишені окупантами, які втікали від українських захисників. 

Продовжується ексгумація тіл громадян, які загинули внаслідок збройної агресії РФ.  

Також на місцях розгорнуто оперативний штаб, який націлений на відпрацювання та аналітику встановлених матеріалів, призначення відповідних судових експертиз, ідентифікації тіл загиблих та повного спектра слідчих та процесуальних дій.

Раніше повідомлялось, що майже вся територія Миколаївської області звільнена від російських окупантів.

Нагадаємо, що перші підтвердження щодо початку звільнення Снігурівки Баштанського району Миколаївської області почали з'являтися 9 листопада. У четвер, 10 листопада, з'явилося відео з українськими військовими у Снігурівці. Місто на півдні було звільнене силами 131 окремого розвідувального батальйону.

Майбутню військову адміністрацію Снігурівки очолить депутат Миколаївської обласної ради від партії «Слуга народу» Іван Кухта.

12:22, 12 листопада, 2022
View full version