Кім про ситуацію у Снігурівці: відсутні вода, зв’язок і світло

Віталій Кім та Іван Кухта

У деокупованій Снігурівці та навколишніх населених пунктах на Миколаївщині відсутні вода, світло та зв’язок. 48 населених пунктів потребують гуманітарної допомоги.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

— Що стосується деокупованих територій Снігурівки, там нема води, зв'язку, світла. Там 48 населених пунктів, які були під окупацією, ми завозимо туди гуманітарну допомогу. Зв'язок тільки на Старлінках там, важко працюється, на дизельних генераторах, але завтра намагаємося дефектувати електрику, післязавтра, думаю, встигнуть силовики і закінчать стабілізаційні заходи, щоб ми інженерів запустили на ремонт зв'язку, телебачення, тепла. Необхідних людей ми веземо туди, військова адміністрація там на місці. Усі працюють, тому найближчим часом повертатимемо наші населені пункти до нормального життя, - сказав Віталій Кім.

Нагадаємо, майбутню військову адміністрацію Снігурівки очолить депутат Миколаївської обласної ради від партії «Слуга народу» Іван Кухта.

Раніше повідомлялось, що майже вся територія Миколаївської області звільнена від російських окупантів.

Нагадаємо, що перші підтвердження щодо початку звільнення Снігурівки Баштанського району Миколаївської області почали з'являтися 9 листопада. У четвер, 10 листопада, з'явилося відео з українськими військовими у Снігурівці. Місто на півдні було звільнене силами 131 окремого розвідувального батальйону.

Дивитись повну версію