Миколаївський нардеп від ОПЗЖ написав заяву на складання мандату

Миколаївський народний депутат України від забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя», написав заяву на складання мандату.

Про це в коментарі «Суспільному» заявив колишній співголова партії ОПЗЖ Юрій Бойко. 

Бойко також підтвердив, що заяви на складання мандатів народних депутатів написали Наталія Королевська та її чоловік Юрій Солод.

Як повідомляє РБК-Українау Верховній Раді, ці депутати написали заяви на складання мандату, але вони ще не надійшли до парламенту.

Раніше повідомлялося про те, що Миколаївського народного депутата України від забороненої партії «Опозиційна платформа – За життя» Олега Волошина достроково позбавлять мандату, через наявність російського паспорта.

У 2019 році в Коментарі «НикВести» нардеп Олег Волошин заявляв, що поведе ОПЗЖ на місцеві вибори в Миколаєві: «За мною закріплена Миколаївська область, ми відбудовуємо нову партійну структуру, яка буде грати ключову роль на місцевих виборах в Миколаєві. Ми будемо боротися за крісло мера. Миколаїв для мене рідне місто там в мене мама і бабуся живуть». 

Коли кандидат від ОПЗЖ Володимир Чайка програв місцеві вибори у 2020 році, Олег Волошин звинуватив «НикВести» в тому, що дані їх екзитполу «нахабно спів впали з результатами  виборів». Його колега по ОПЗЖ Ілля Ківа також закликав не вірити виданню «НикВести».

Дивитись повну версію