У «Нібулоні» назвали імена співробітників, загиблих внаслідок російського обстрілу його суден біля Очакова

Баржа компанії «Нібулон», фото з сайту компанії

Через російську атаку на цивільні буксири та баржі компанії «Нібулон» із зерном поблизу Очакова на Миколаївщині у понеділок загинули щонайменше двоє її співробітників. 

Про це йдеться у повідомленні компанії, що було опубліковано 3 листопада.

— Я вшановую пам’ять чудових працівників «Нібулона», які загинули на робочому місці. Вони були невинними цивільними особами, які робили улюблену справу. Їхні вбивства є воєнним злочином та порушенням правил ведення війни, а винуватці мають бути притягнуті до відповідальності. Болісно від думки, що діти тепер залишилися без батьків, - сказав генеральний директор компанії Андрій Вадатурський.

Він зазначив, що «Нібулон» робить усе можливе, щоб підтримати родини загиблих. Зазначається, що загиблими є 40-річний Сергій Скрипачов та 28-річний Сергій Парафіло. Крім того, ще одного співробітника досі не знайдено - це 39-річний Олександр Ткач.

31 жовтня Оперативне командування «Південь» повідомило, що російські окупанти вдарили по двох портових цивільних буксирах, які транспортували зерно біля Очакова. Два члени екіпажів загинули, одного з пораненнями врятовано, доля ще одного – не відома.

Нагадаємо, в Херсонській області російські війська забрали 13 суден миколаївської компанії «Грейн-Трансшипмент» та використовують їх для будівництва понтонних переправ, необхідних для перекидання техніки.

Дивитись повну версію