Замість затриманого за держзраду Сагайдака призначено тимчасового директора КП «Миколаївська ритуальна служба»

Тимчасово виконуючим обов’язки директора КП «Миколаївська ритуальна служба» призначено Ігоря Білого.

Про це свідчить розпорядження мера Олександра Сєнкевича від 31 жовтня №136рк, яке є у розпорядженні «Преступности.НЕТ».

У документі зазначається, що Ігор Білий із 1 листопада виконує обов'язки директора з метою забезпечення діяльності КП. Це розпорядження дійсне до визнання його таким, що втратило чинність, але не пізніше до 1 грудня 2022 року.

Ігор Білий понад три роки обіймав посаду заступника директора з розвитку КП.

Зазначимо, що 22 червня 2016 року Ігор Білий  був призначений директором ЖКП «Південь».

Повідомлялося, що він декілька місяців  ігнорував прохання депутатської комісії з ЖКГ прийти на засідання.  За що його неодноразово критикувати депутати.

У листопаді 2016 року депутати — члени постійної комісії міської ради з питань житлово-комунального господарства, комунальної власності та благоустрою посварилися з Ігорем Білим та ухвалили рішення про винесення йому дисциплінарного стягнення.

Був звільнений  з посади у квітні 2017 року.

Також Ігор Білий відомий тим, що напав на журналіста видання «Новини-N» Олександра Влащенка та закрив його в одному з кабінетів у будівлі Миколаївської облдержадміністрації у 2014 році.

Ігор Білий

Як відомо, 21 жовтня Управління СБУ у Миколаївській області затримало на апаратній нараді директора КП – Олександра Сагайдака за співпрацю з окупантами.

23 жовтня суддя Центрального районного суду Галина Подзигун задовольнила клопотання прокуратури Миколаївської області та обрала Сагайдаку, запобіжний захід у вигляді двох місяців арешту та тримання у СІЗО без права вийти під заставу.

 

 

Дивитись повну версію