Відновлення доріг на звільнених територіях Миколаївщини: облаштовують ділянку від Березнегуватого до Снігурівки

На звільнених від окупантів територіях Миколаївської області продовжують відновлювати дороги. Зараз дорожні працівники облаштовують три ділянки автомобільної дороги Р-81 Казанка — Снігурівка — P-47.

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОВА.

На ділянці дороги від смт Березнегувате до Снігурівки влаштовують покриття із щебенево-піщаної суміші. У селі Пришиб роботи вже завершено.

Також між Снігурівкою та селом Баратівка тривають підготовчі роботи для влаштування тимчасової обʼїзної дороги біля зруйнованого мосту.

На відрізку шляху поблизу Березнегуватого теж відновлюють проїзд біля мосту, який було зруйновано. На об’єкті уже зроблено монтаж водопропускної труби та насип земляного полотна. Наразі працівники прокладають дорожнє покриття та встановлюють дорожні знаки.

Крім того, Служба автомобільних доріг в Миколаївській області відновила роботи з реконструкції Троїцького мосту.

Наразі там влаштовують основу дорожнього одягу, перехідні плити та водовідвідні лотки.

Зазначається, що траса Н-24 Благовіщенське — Миколаїв — стратегічно важлива транспортна артерія Миколаївщини, яка перетинає найбільші міста області.

Раніше повідомлялося, що «Укравтодор» займається відновленням зруйнованих росіянами мостів через річку Інгулець на Снігурівщині, а гуманітарну допомогу до деяких населених пунктів поки переправляють човнами.

Раніше повідомлялося, у селі Заградівка Херсонської області полагодили міст через річку Інгулець, який зʼєднує регіон із сусіднім.

Нагадаємо, у Херсонській області було зруйновано щонайменше 11 мостів та переправ. За повідомленням місцевих жителів та військових, мости підірвали самі ж окупанти для уповільнення просування ЗСУ.

Також відомо, що на звільнених територіях Миколаївської області облаштували три переправи через Інгулець як тимчасову заміну мостам, які підірвали росіяни, тікаючи від ЗСУ.

Дивитись повну версію