• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.6°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.6° Ясне небо

Игорь Бриченко

Игорь Бриченко

Народный депутат Украины

Миколаївська обласна рада занурилася в інтриги та суперечності

Ситуація, що склалася в Миколаївській області викликає серйозне занепокоєння. Миколаївська обласна рада занурилася в інтриги та суперечності. Політичні амбіції багатьох депутатів затьмарюють їх розум, а бізнес інтереси стали на чолі тверезого розуму та пріоритетності рішень на користь області.

Сьогодні ми спостерігаємо ганебну картину, коли групка людей з власними бізнес інтересами, поїдає один одного і намагається зруйнувати все навколо. Нападки на голову Миколаївської обласної ради Вікторію Москаленко зі сторони колег по фракції та їх прихильників, виглядає досить огидно. Вона витримала тиск та працювала коли область була практично обезголовлена, а зараз вже стала непотрібна? В котре відкривається реальна якість підбору персонального складу депутатського корпусу, та відсутність єдності у прийнятті будь-яких рішень. Розбрат в облраді підтвердив і перенос сесії буцімто по технічним причинам, залишається тільки «Лебедине озеро» увімкнути.

Зараз всіх лякають тим, що при повній перезагрузці обласної ради, до її лав зайдуть проросійські партійнійні функціонери та кремлівські маріонетки. Та чому ніхто не бажає допустити можливість приходу в обласну раду патріотичних сил?

Теперішній склад обласної ради показав свою недієздатність, окремі депутати намагаються працювати на благо області, та їх пропозиції блокуються бізнес інтересами певних кіл. Намагання не допустити громадськість до сесії та закритість прийняття рішень нагнітають соціальну напругу, і настане той час, коли громада скористається уроками французької революції. 

Залишається тільки побажати теперішньому депутатському корпусу Миколаївської обласної ради зібратися із силами і почати все ж таки працювати на благо області, забувши про партійні суперечності і згадати, що депутати повинні працювати на благо громади, що їх обрала, та приймати рішення, що виведуть область із соціальної та економічної кризи. А ні, то пряма дорога всім на вибори, і вже нехай Миколаївська громада дає оцінку їх роботи