• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.5° Ясне небо

Игорь Бриченко

Игорь Бриченко

Народный депутат Украины

Людмила Денісова повинна стати Уповноваженим з прав людини

Пишаюсь  рішенням фракції Народний Фронт у Верховній Раді України, щодо підтримки кандидатури Людмили Денісової на пост Уповноваженого з прав людини Верховної Ради України.

Людмила Леонтіївна має юридичну та педагогічну освіту, наразі очолює парламентський комітет з соціальної політики, опікується справами атошників, переселенців, людей похилого віку та всіх хто потребує допомоги.

Людмила Денісова раніше очолювала Міністерство соціальної політики України, депутат Верховної ради України не однієї каденції та очолювала Міністерські пости в АРК та була депутатом парламенту АРК.

Маючи цей колосальний досвід роботи в державній сфері Людмила Денісова знає більшість аспектів їх діяльності і зможе захистити громадян України від можливих протиправних дій зі сторони чиновників.

Але я вважаю, що головне – це життєвий досвід,  щирість подумів та дій. Людмила Леонтіївна, в ті складні часи Революції Гідності не залишила майданівців, разом із медиками допомагала  пораненим, надавала юридичну допомогу та рятувала від свавілля тогочасної влади всіх хто цього потребував, і хлопців та дівчат з майдану і беркутів, яких приказами та погрозами змушували до дій. Та після подій Майдану наступним життєвим ударом стала окупація Криму та вимушене переселення її родини з тимчасово окупованої  території, а у зв’язку з тим, що Людмила Денісова публічна людина, її родичі стояли одними із перших в списку ворогів окупаційної влади.

Щире серце, життєвий та професійний досвід роблять цю жінку кандидатом номер один на пост Уповноваженого з прав людини Верховної Ради України!

Звертаюсь до всіх кому допомогла Людмила Денісова та  колег з парламенту підтримати її інформаційно та в парламенті, вірю в те що вона гідно представлятиме Верховну Раду України та зможе захистити права громадян України від будь-яких протиправних дій.