• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.5° Ясне небо

Игорь Бриченко

Игорь Бриченко

Народный депутат Украины

Шановні орендарі

Шановні орендарі: одноосібники, керівники малих та середніх СГ-підприємств

Ви як ніхто знаєте наскільки цінною є земля, коли знаєш як її обробляти та піклуватися про неї, якими щедрими плодами вона може вас винагородити. Тому прошу вас поставитися з розумінням до громадян які тільки отримали свій клаптик землі та ще не розуміють як з ним працювати, не забирати в них землю на довгостроковий термін, даючи в замін копійки. 

Зараз наші хлопці-атошники отримують по 2 га землі та одразу ж  потрапляють до земельних аферистів, які видурюють їх землю шахрайським шляхом. Але разом ми зможемо їх захистити, та показати, що ті 2 га землі зможуть прогодувати їх родини, та стануть гідною спадщиною для нащадків. Завдяки цим хлопцям не зупинився аграрний сектор економіки, а продовжив розвиватись. Вони не дали сепаратиській заразі розповзтися по всій Україні. Вони ціною власного життя під "Градами" та кулями відстоювали ваше право під мирним небом займатися аграрним бізнесом. 

А тепер настала наша черга, ми повинні поділитися з ними досвідом, як на невеликій земельній ділянці можна вирощувати овочі, займатися садівництвом та виноградарством. Беручи в них землю в оренду, прошу вас прописувати в договорах право на дострокове припинення оренди по завершенню сільськогосподарського року. Укладайте договори на короткі терміни. Як кажуть, дай людині рибу і він буде ситий один день, дай людині вудку і він буде ситий все життя. Так із землею, коли дати людині гроші за землю, він витратить їх, навчи працювати із землею, він буде вдячний все життя, а його родина зможе жити не бідуючи.  

Нехай Господь-бог береже наших захисників від поранень на передовій та дасть розсудливості та щирих намірів вам у мирний час. А всім тим, хто нечесними шляхами намагаються заволодіти чужою землею стане зрозуміло, що шалено розбагатіти їм не вдасться, а от гріх на свою душу вони візьмуть тяжкий, і платити по ньому їм прийдеться сповна.