• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 13.5°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 13.5° Ясне небо

Игорь Бриченко

Игорь Бриченко

Народный депутат Украины

Миттєвих результатів не буває

Так склалося, що люди завжди бажають отримати результат одразу, приклавши до цього мінімум зусиль, а отримавши мізерні результати, починають шукати цапів-відбувайлів. 

Завдяки кропіткій роботі юристів та всього  уряду на чолі з  Арсенієм  Яценюком,  та голови НАК Нафтогазу України Андрія Коболева починаючи з 2014 року,  сьогодні, в 2017-му Україна остаточно порвала з газовою залежністю від країни-агресора. Арбітражний суд в Стокгольмі підтримав Україну, та відмінив вимогу «бери або плати» від Російського газпрому! Це є перемогою для України! Війна від цього не закінчиться, не прийде утопія, але ми виграли тяжку економічну битву, стратегічну у веденні всієї війни, як інформаційної так і Східної неоголошеної.

А повертаючись до перемог, хочу нагадати про те, що це рішення ми очікували довгі три роки, роки зневіри громадян та обливання брудом уряду Яценюка, звинувачень в бездіяльності та багато іншого. Але, люди, пам’ятайте, що і зерно посаджене в землю сходить не одразу, життя це не казка про бобові горнятка, які одразу сходять та поринають у небо. Результати від роботи уряду Арсенія Яценюка та Володимира Гройсмана ми будемо отримувати ще не один рік, а серед них реформа національної поліції,  освіти,пільги незахищеним верствам населення, підтримка армії, якісна підготовка до відкриття ринку землі та багато іншого.

На Миколаївщині   ми також маємо подібні приклади, той же фехтувальний зал, який був закладений одними, робота велась іншими, а відкрили його вже треті. Що ж до проектів обласної ради, то нагадаю, що громада повинна також долучатись до роботи, звертайтеся до своїх депутатів, виступайте на сесіях, нехай вас почують всі!

Завдяки надходженню інвестицій до районів будуються нові бюджетонаповнюючі підприємства. Так, наприклад, у Снігурівському районі, завдяки Сергію Сипко будується завод по переробці томатів компанії «Agrofusion», який не тільки забезпечить багато людей робочими місцями, але і є прикладом соціально відповідального підприємства, яке планує газифікувати мікрорайон «Сім вітрів» м.Снігурівка, ремонтувати дороги та багато іншого. Важливо, що інвестори витримали супротив певних громадян, які не бажали давати дозвіл на проведення робіт, та прикладали максимум зусиль для проведення дезінформаційної роботи.

Системна робота потребує часу та людей, які в змозі працювати. Миттєвих результатів не буває, ніхто вже не пропонує затягувати пояси, адже вже дихати майже нічним. Українці мудрий народ, який здатний своїм завзяттям перегорнути гори, знайти в собі сили та допомогти відродити спроможну та самодостатню Україну! Тільки спільними зусиллями, вірою в людей і Україну ми зможемо перемогти!