• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16° Ясне небо

Игорь Бриченко

Игорь Бриченко

Народный депутат Украины

Новій громаді Снігурівщини - нові можливості!

28 листопада разом із колегою, народним депутатом України Тарасом Кремінем зустрілися з громадами Снігурівського району з проблемних питань їхнього розвитку. Разом із тим критичним є інше - неякісне та неефективне освоєння бюджетних коштів, що призводить до стратегічного дисбалансу та відповідної втрати можливостей. 

На зустрічі із головою Снігурівської райдержадміністрації І.В.Бойко, правоохоронних структур я повідомив про заплановане надходження коштів до закладів освіти району, а також перспективної Широківськоі ОТГ  відповідно до програми соціально-економічного розвитку в сумі понад 3 млн. гривень.

Водночас виникає гостра потреба суворого контролю за ефективністю використання цих коштів. Начальник відділу прокуратури в Снігурівському районі Володимир Верцюх доповів, що докладе максимум зусиль. 

Чому прийнято рішення підтримати заклади освіти рідного району та Широківської громади зокрема? У зв’язку з тим, що першими в частині децентралізації на Снігурівщині є саме вони, на підтримку освітньої реформи, для підтримки ініціатив громади, проектної діяльності вчителів, для стимулювання молоді, за якою - наше майбутнє. 

Переконаний в тому, що концепція Нової української школи, Нового освітнього простору, інклюзивна, STEM-освіта дійдуть до кожної громади, яка вболіває своїх дітей, їхню освітню та життєву траєкторію.

Тільки у співпраці, йдучи шляхом підтримки децентралізації, створюючи спроможні громади, ми розбудуємо Снігурівщину - перлину півдня України.