• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 15.8°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.8° Ясне небо

Игорь Бриченко

Игорь Бриченко

Народный депутат Украины

Мотивація. Підтримка. Результат

Урочисте відкриття футбольного сезону Снігурівщини відбулося в неділю, озирнувшись на декілька днів назад, хочеться подякувати командам і організаторам турніру, які із року в рік підтримують розвиток футболу на Снігурівщині. Команда «АгроСвіт» (Новопетрівка) є чемпіоном турніру вже чотири роки поспіль, а це свідчить про те, що вони мотивовані на перемогу. Юніори «АгроСвіт» отримали почесне третє місце, але це їм тільки додало впевненості у власні сили та майбутні перемоги. 

Хлопці  мають спортивний азарт та тягу до підкорення нових спортивних висот. В цьому весь  секрет, а що для цього потрібно, можливо хтось запитає?  А для цього необхідна підтримка держави, спонсорів, родин, вболівальників, адже спорт дає можливість на час відволіктися від буденності та поринути в гру, тільки після повної віддачі можливі результати. 

Футбол на районному та державному рівні має підтримку, і це не просто слова. Розроблені державні програми по будівництву нових футбольних полів зі штучним покриттям, на які в цьому році Кабінетом Міністрів України передбачено 370 мільйонів та багато іншого. Федерація Футболу України на чолі з Андрієм Павелко надають організаційну, консультативну та іншу підтримку, особливо на розвиток футболу в сільській місцевості. 

В цю неділю на чемпіонат до Снігурівського району завітав народний депутат України Олег Медуниця, разом з яким ми вболівали за команди. Колега надав високу оцінку спортивній поведінці гравців та безпосередній організації заходу. 

Необхідно підтримувати розвиток спорту в районах областей України, і вірити в те, що кожен хлопчина чи дівчина, які з натхнення займаються спортом здатні досягти Олімпійських та Світових висот, а для цього потрібна підтримка, як спонсорська так і державна.