• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16° Ясне небо

Денис Янтарь

Денис Янтарь

Представитель «Нацкорпуса»

Нагороди від Миколаївської ОДА та загравання з бандою "Мультіка"

Нещодавно Миколаївська ОДА нагороджувала "Лауреатів спортивного року-2018". За великим рахунком звичайний захід, на якому всі раді та задоволені. Однак мені впали в очі декілька прізвищ, після чого я роздивився номінантів детальніше.

Зокрема привернула увагу пара братів Тимошинів, співробітників УДО та синів одіозного адвоката всіх найбільших покидьків Миколаєва. Як виявилось вони отримали таку значну відзнаку за результати на відкритому чемпіонаті світу з рукопашного бою. Не хочу ставити під сумнів рівень змагань, де перший і другий склад України завжди згрібає безліч медалей, а у професійних єдиноборствах майже ніхто з цього виду спорту в Україні не представлений.

Навіть нехай відзначили Вадима Т., який взяв 1-ше місце, однак чому відзначили його брата Дмитра, який не виграв золото, а не , наприклад, Сергія Ловаса, який якраз і став першим на змаганнях. Чому проігнорували: Андрія Васильєва, який встановив новий юніорський рекорд України з олімпійської дисципліни, Олександра Сидорука - бронза Європи з греблі(також олімпійська дисципліна).

А тепер перейдемо до єдиноборств, бо Тимошини відносяться саме до них. Проігнорували Вусала Ахмедова, який в 2018 році став чемпіоном України та віце-чемпіоном світу з Бойового Джиу-Джитсу( суперниками були бійці дуже високого рівня, які до того ж професійно виступають у єдиноборствах) та завоював 4 пояси з ММА серед професіоналів, проігнорували Сергія Дерев`янченко, який бився за пояс чемпіона світу з боксу серед професіоналів.

Однак найобурливішим для мене, є те що проігнорували Костянтина Шутко. В свої 16 років за 2018 рік він став Чемпіон Польши та Європи з BJJ та греплінгу за версією ACB (у своїй вазі та абсолютній), чемпіоном Польші та чемпіоном України з BJJ за версією IBJJF,чемпіоном з BJJ за версією Ukraine national challenge та став володарем пояса чемпіона Європи з BJJ за дуже престижною версією NAGA. 

Взагалі загравання ОДА та губернатора Савченко з бандою "Мультика" носить все більш чіткі риси. Спочатку їх поява разом на турнірі в жовтні, хоча Савченко зазначав, що ледь не поверне до в`язниці Тітова, якщо той з`явиться за заході. Зараз нагороди родичам адвоката, який є юристом "Мультіковського" угрупування.

Дозвіл на рейдерство заводу "Вікра" для Тимошина та банди Тітова під час першого дня воєнного стану. І це попри завіряння власникам, що ніякого рейдерства не буде і все буде вирішуватись тільки в судах. Це ті кроки, які вказують на бажання влади заручитися допомогою криміналу на виборах. Інакших причин я просто не бачу навіщо ще робити це безглуздя, забувши минулорічну браваду про яру боротьбу зі злочинними угрупуваннями.