• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.2°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.2° Ясне небо

Станіслав Мартиросов

Станіслав Мартиросов

Депутат Миколаївської обласної ради 6 скликання, депутат Миколаївської міської ради 8 скликання

Аморальне святкування та Слава великій компартії Китаю!

Вітаємо всіх президентів та всі сосни!

Депутати Миколаївської міської ради в черговий раз не проголосували за скасування рішення Миколаївської ради такого вже далекого 2012 року про надання російської мови статусу регіональної, цього разу не вистачило всього одного голосу. Знову в нагоді стали дешеві маніпуляції проросійських політиків, люблячих Путіна, про, начебто, заборону спілкування російською, про насильницьку українізацію, тощо. Шкода, що хтось ще сприймає цю, вибачте, пургу. В той же час, маємо очевидну неповагу частини міських депутатів до української державності, українських законів та до України, бо тільки так можна назвати «політіческой коньюктурой» та «врємєним курсом» відродження української державності. 

Білоруських автобусів в Миколаєві не буде. Через санкції, впроваджені Європейським Союзом проти лукашенківського режиму, банки ЄС, які мали фінансувати закупку нової муніципальної техніки для міста, не працюватимуть із білоруськими державними підприємствами та автозаводами, отже, буде проводитися новий тендер для закупівлі нових автобусів, а коло його учасників буде розширено. Сподіваємось, що питання відродження комунального пасажирського транспорту матиме вирішення найближчим часом. Головне, аби не трапилось так, щоби на скасованих найпопулярніших маршрутах громадського транспорту не опинилась пустота.

Олександр Сєнкевич підтвердив бажання запропонувати найближчим часом перерозподілити 5 мільйонів на реконструкцію скверу юних героїв навколо гігантського прапору, який там збираються поставити за бажанням Зеленського до тридцятиріччя Незалежності України. Пазли, як-то кажуть склались. А мені ще раз хочеться наголосити, що українська державна символіка – то добре, святкування Незалежності України – ще краще. Але, витрачати гроші на скромне святкування в той час, коли їх не вистачає на необхідне – аморально.

Давид Арахамія в інтерв'ю китайській державній агенції Сіньхуа заявив, що "досвід Компартії Китаю в управлінні державою заслуговує на наслідування"

Глава фракції "Слуга народу" вважає, що "принципи правлячих партій України та Китаю у багатьох речах збігаються, оскільки їхнім девізом є служіння народу". А ще, Давид Арахамія висловив захоплення Комуністичною партією Китаю. Ось так собі еволюція «Слуг» від лібертаріанства до комунізму. Менше, ніж за два роки. Але слід зазначити, що у боротьбі за китайську прихильність Зеленський, Арахамія та Слуги конкуруватимуть із рухом «Талібан». Нещодавно речник цього радикального ісламістського руху звернувся до «китайських друзів» із закликом приходити до них, до Афганістану, контроль над яким Талібан зараз поступово але невпинно встановлює. Ось так, партія «Слуга народу» опинилась в одній веселій компанії шанувальників китайських комуністів разом з «Талібаном». З чим щиро вітаю Володимира Олександровича, Давида Арахамію і всіх слуг. 

Слава великій Комуністичній партії Китаю!

За цим кланяюся – побачимось.