• четвер

    19 вересня, 2024

  • 23.1°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 23.1° Мінлива хмарність

Станіслав Мартиросов

Станіслав Мартиросов

Депутат Миколаївської обласної ради 6 скликання, депутат Миколаївської міської ради 8 скликання

А що з Херсоном?

Вітаю всіх українців та друзів України!

Російські агенти пішли останнім часом один за одним. Спочатку – директор Миколаївського комунального підприємства «Миколаївська ритуальна служба», який за версією СБУ передавав ворогу важливу інформацію, зокрема,  про роботу об'єктів критичної інфраструктури Миколаєва та інші закриті питання, які обговорювались під час нарад у міськраді, а вже трохи згодом пішла значно більша риба – керівник запорізького підприємства «Мотор-Січ» В’ячеслав Богуслаєв, який організував продаж двигунів для російських вертольотів коли це вже було заборонено у 2014 році, та, навіть, вже після початку повномасштабного російського вторгнення у 2022 році. Як з’ясувалось, пан Богуслаєв має російське громадянство вже понад 20 років.

Враховуючи його політичне минуле, насправді, з ним було все зрозуміло давно. Але руки до нього у спецслужб дійшли тільки зараз – коли російські вертольоти з українськими двигунами вбивають українців вже вісім місяців. І це дивно. А те, що у нас скрізь купа зрадників і на нас чекає ще багато подібних відкриттів – не дивно. На жаль.

Що відбувається навколо Херсону? Вже понад тиждень окупаційна влада оголосила так звану евакуацію правобережної частини Херсонської області. Евакуювали навіть пам’ятники Суворову та Ушакову. З’являється багато повідомлень про зникнення зв’язку у регіоні, про вивезення людей, евакуацію окупаційних органів управління, про пересування техніки та про прибуття чималої кількості російських військових як на лівий берег Дніпра, так і на правий. Схоже на те, що росіяни зображають слабкість, а, насправді, просто позбавляються нелояльного населення під виглядом евакуації, обрубають зв’язок, аби унеможливлювати передачу розвідувальних даних для ЗСУ і посилено готуються до бойових дій. Поки що – до оборони. Хоча те, як вони шалено грабують окуповані райони свідчить про їх невпевненість. 

Отже, битва за Херсон та Правобережжя Дніпра далека до закінчення і  Миколаїв ще довго буде лишатися прифронтовим містом.

Українці та друзі України – якщо ви мене бачите і чуте – ви живі. Залишайтеся і надалі такими.

За цим кланяюся – побачимось!