• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 15.4°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.4° Ясне небо

Нардеп Кормишкіна направила всю свою зарплатню на благодійність

Народна депутатка України Ірина Кормишкіна перенаправила свою заробітну плату депутата Верховної Ради України на благодійність.

Про це повідомили в БФ «Синергія Миколаївщини» в соціальній мережі Facebook.

«Нещодавно народна обраниця підтримала наш фонд та направила усю свою депутатську зарплату на благодійність. Ірина Кормишкіна одна з перших нардепів Верховної Ради України, хто таким чином приєдналася до благодійної ініціативи, й планує її продовжувати щомісяця. Вдячні за підтримку та сподіваємося, що інші народні депутати й представники влади візьмуть такий позитивний приклад», — йде мова в повідомленні благодійного фонду.

Нагадаємо, народний депутат України Ірина Кормишкіна привітала аграріїв країни з професійним святом — Днем працівників сільського господарства України.

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі Пресслужба народного депутата.

Читайте також: