• пʼятниця

    27 вересня, 2024

  • 23.9°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 27 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 23.9° Мінлива хмарність

Росіяни вдарили по критичній інфраструктурі та освітньому закладі на Херсонщині, є загиблий та поранені

Обстріл Херсона. Фото: СуспільнеОбстріл Херсона. Фото: Суспільне

У четвер, 26 вересня, російські війська вдарили по критичній інфраструктурі, освітньому закладі та житлових кварталах Херсону та області. Пошкодили сільгосптехніку та автівку «швидкої». Внаслідок обстрілу одна людина загинула, ще 19 отримали поранення.

Як повідомляє Херсонська обласна військова адміністрація, минулої доби під ворожим вогнем та авіаударами опинилися Станіслав, Одрадокамʼянка, Тягинка, Веселе, Козацьке, Томина Балка, Костирка, Велетенське, Новодмитрівка, Новоолександрівка, Широка Балка, Софіївка, Зміївка, Новорайськ, Берислав, Антонівка, Нововоронцовка, Білозерка, Придніпровське, Садове, Новотягинка, Архангельське, Бургунка та місто Херсон.

За даними ОВА, російські військові поцілили в обʼєкти критичної інфраструктури, освітній заклад; житлові квартали населених пунктів області, зокрема три багатоповерхівки та 22 приватних будинки.

Також окупанти пошкодили господарчі споруди, гараж, сільгосптехніку, автівку «швидкої» та приватні автомобілі. Через російську агресію одна людина загинула, ще 19-дістали поранення.

Нагадаємо, що у середу, 25 вересня, російські війська також обстріляли критичну інфраструктуру та медзаклади й житлові квартали. Внаслідок обстрілу дві людини загинули, ще 14 дістали поранення.

Також 26 вересня російські військові з FPV-дрона атакували Куцурубську громаду, що на Миколаївщині, загорівся автомобіль.

Читайте також: