• неділя

    6 жовтня, 2024

  • 19.6°
    Слабкий дощ

    Миколаїв

  • 6 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 19.6° Слабкий дощ

Російські війська влучили у дитсадок, пошкодили житловий будинок та сонячні панелі

Російські війська вчергове обстріляли Миколаївську область.  Від ударів постраждав дитячий садок в Широківській громаді та станція з сонячними панелями у Миколаївському районі.

Про це повідомили у Миколаївській ОВА з посиланням на ОК «Південь».

Вчора, 24 жовтня, о 09:12, з 14:20 до 14:47 та з 15:30 до 16:45 ворог завдавав ударів по території аквазони Очаківської громади. Постраждалих немає.

Також, як повідомляє ОК «Південь», вчора противник здійснював атаки по тилових громадах Миколаївського району. Внаслідок чого пошкоджено панелі сонячних батарей. Постраждалих немає.

Під постійним вогнем залишаються населені пункти Березнегуватської громади, що знаходяться на лінії розмежування. Інформація щодо постраждалих та пошкоджених житлових будинків уточнюється.

Вчора, орієнтовно об 11:00, 16:30 та 21:50 ворожих ударів зазнав населений пункт Широківської громади. Влучання було у дитячий садок та по відкритих територіях. Також внаслідок обстрілу пошкоджено житловий будинок (вибито вікна, уламками посічено дах) та зруйновано господарські прибудови. Постраждалих немає.

Нагадаємо, що протягом минулого дня авіацією ЗСУ було відпрацьовано 5 атак по позиціях ворожої протиповітряної оборони, по опорному пункту та скупченню ворога, його озброєння та техніки.

Читайте також: