З’явились фото бійців миколаївської 36 бригади морпіхів після повернення з полону: «Змучені, але радісні»

Сьогодні низька полонених бійців 36 окремої бригади морської піхоти імені контр-адмірала Михайла Білинського повернулися внаслідок обміну полоненими між Україною та Росією.

На офіційній сторінці відповідного миколаївського підрозділу ЗСУ у Facbook з’явились світлини військовослужбовців після вдалого обміну.

«Подивіться на ці схудлі, змучені, але радісні та щасливі обличчя сталевих Воїнів. Російські катівні їх не змогли зламати Так, покалічили фізично, але духовно не зламали», - вказано в повідомлені.

Військове керівництво бригади наголошує, що чекає побратимів та посестер у бойовому строю після реабілітації та одужання.

Як відомо, сьогодні, 3 листопада, Україна повернула з полону 107 воїнів, серед них — 74 захисники «Азовсталі»

До цього, у вересні, Україна повернула з полону російських окупантів 215 захисників, з них 108 – бійці Азову. Україна провела черговий обмін полоненими із Росією ввечері 21 вересня. Додому повернулися захисники Азовсталі, серед яких голова патрульної поліції Маріуполя Михайло Вершинін, військовий медик з Азова Катерина Поліщук із позивним «Пташка»,Денис Прокопенко «Редіс», Святослав Паламар «Калина», Давид Касаткин «Хімік», Сергій Волинський «Волина» на волі.

Дивитись повну версію