У Херсоні з будівлі ОДА зник російський прапор

У Херсоні з будівлі обласної державної адміністрації зник прапор Російської Федерації.

Про це повідомляє перший заступник голови Херсонської облради Юрій Соболевський.

Він зазначає, що фото на якому видно, що з будівлі зник російський прапор, зроблене сьогодні, 3 листопада.

— Херсонська обласна державна адміністрація. Фото зроблене сьогодні. Таємниче зникнення самі розумієте чого… Херсон був, є і буде тільки українським. І якщо не ми, так самі знімейте свої ганчірки, — написав він.

Крім того, видання Мост розмістило відео з Херсону. На ньому місцеві жителі розповідають, що росіяни тікали і в одному із гаражів біля багатоповерхівок залишили їжу та паливо.

Раніше призначений росіянами заступник голови окупаційної «адміністрації» Херсонщини Кирило Стремоусов розповів, що ситуація в Херсоні «поки що стабільна».

Нагадаємо, російські окупанти використовують Генічеськ, який розташований у Херсонській області біля Криму, як базу для навчань мобілізованих військових, стверджує депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

Раніше повідомлялося, що в Україні лише за одну добу відкрито 71 кримінальне провадження щодо воєнних злочинів Збройних сил Російської Федерації на території тимчасово окупованої Херсонської області.

Також повідомлялося, що російські війська зараз зосереджені на побудові захисних споруд на лівобережжі Херсонщини, зокрема і в Новій Каховці.

Дивитись повну версію