У Полтаві відкрили мурал, присвячений командиру миколаївських морпіхів «Волині»

У Полтаві відкрили мурал, присвячений Герою України, виконуючому обов’язки командира 36 окремої бригади морської піхоти майору Сергію Волинському (позивний «Волина»).

Про це у Телеграмі повідомляє Асоціація родин захисників «Азовсталі».

Урочисте відкриття муралу відбулося у середу, 9 листопада. Від імені Героя на відкритті була присутня його сестра, представниця Асоціації родин захисників «Азовсталі» Тетяна Харько.

Мурал «Вірний завжди» створила команда «Містохаб» і художники Андрій Ковтун, Гриша Шоком та Антон Кондрашов. Він прикрашатиме один з висотних будинків у провулку Ломаний, 38А - як нагадування про те, що герой оборони Маріуполя народився і виріс у Полтаві.

Як відомо, 3 листопада, Україна повернула з полону 107 воїнів, серед них — 74 захисники «Азовсталі»

До цього, у вересні, Україна повернула з полону російських окупантів 215 захисників, з них 108 – бійці Азову. Україна провела черговий обмін полоненими із Росією ввечері 21 вересня. Додому повернулися захисники Азовсталі, серед яких голова патрульної поліції Маріуполя Михайло Вершинін, військовий медик з Азова Катерина Поліщук із позивним «Пташка»,Денис Прокопенко «Редіс», Святослав Паламар «Калина», Давид Касаткин «Хімік», Сергій Волинський «Волина».

Дивитись повну версію