• четвер

    19 вересня, 2024

  • 16.2°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 19 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 16.2° Ясне небо

Олег Соколик

Олег Соколик

Голова громадської організації «Миколаївщина – надійний партнер»

Вибори – відповідальність кожного

У кожній демократичній країни процес виборів є в певній мірі кульмінацією міжвиборчого періоду. Для політиків це шанс продовжити свої владні повноваження або навпаки прийти до влади та реалізувати своє бачення розвитку країни чи міста. 

31 березня 2019 року важлива дата для нашої країни, адже відбудуться вибори Президента України. Справедливо буде зауважити, що ці вибори можуть стати насправді доленосними.

Багато хто пропонує своє бачення розвитку країни, комусь подобаються одні політики, комусь інші, але в незалежності хто переможе важливо, щоб виборчий процес відбувався без порушень, а отже чесно та прозоро. І це буде найкращім свідченням того, що Україна остаточно встала на шлях повернення до лона європейської цивілізації, з якої вона була грубо вилучена кілька століть тому.

Саме тому наша громадська організація «Миколаївщина – надійний партнер» вирішила брати участь у виборчому процесі, а саме у якості спостерігачів. Адже правдивість результатів виборів це відповідальність кожного з нас. Сподіваємося, в день голосування не буде порушень законодавства, але у разі виявлення таких зможемо їх зафіксувати та не допустити. 

Якщо Ви зацікавлені долучитися до спостереження за виборами 31 березня, звертайтеся до нас за наступним посиланням.