Кім закликав не сприймати всерйоз заяви гауляйтера Стремоусова щодо можливого наступу окупантів на Миколаївському напрямку

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив, що слова гауляйтера Кирила Стремоусова щодо підготовки до наступу на Миколаїв – це маячня.

Про це він заяви під час брифінгу у медіацентрі «Україна – Укрінформ».

Зазначимо, що останні тижні Кирило Стремоусов розповсюджує  інформацію, що нібито росіяни планують перейти у «наступ на Миколаївському та Одеському напрямку».

—У нього (Кирила Стремоусова, - прим.)  зазвичай словесний понос. Тому я не сприймаю те, що він говорить. Він говорить, що в голову прийде. Це все звісно не так. Затишшя перед бурею, це він про себе говорить. Наші війська відпрацьовують добре щоденно, щоночі по складам, логістиці та передовим лініям ворога. У них там зовсім не тиша, — зазначив він.

Нагадаємо, що заступник голови окупаційної адміністрації Херсонської області Кирило Стремоусов відкрито звинуватив міністра оборони РФ Сергія Шойгу у невдачах, яких зазнає російська армія, зокрема на Херсонському напрямку фронту війни в Україні.

Також повідомлялось, що Кирило Стремоусов, який неодноразово заявляв, що «Росія в регіоні назавжди», вже в цьому сумнівається.

Нагадаємо, що мережею поширюється дезінформація нібито від імені пресофіцера Миколаївської ОВА Дмитра Плетенчука щодо евакуації місцевого населення.

Раніше Кирило Стремоусов запевняв, що просування ЗСУ на півдні взагалі не турбує росіян, і тому в них ніякої тривоги немає. Просить «вірити йому».

Дивитись повну версію