Миколаївці заборгували за воду ₴230 млн

Борг миколаївців за послуги «Миколаївводоканалу» становить 230 мільйонів гривень.

Про це повідомили на підприємстві.

— Підприємству дуже необхідна фінансова підтримка! Особливо наприкінці року, особливо в зимовий час, коли всі підрозділи ще більше споживають  електроенергії. Розуміємо, що всі втомилися, а тим паче коли маємо цю жахливу воду. Поки це єдиний вихід, дякуючи сусідам-терористам, — йдеться у повідомлені.

Раніше повідомлялося, що у Миколаєві доведеться замінити усю систему водопостачання через її руйнування солоною водою.

Нагадаємо, що під час ракетного обстрілу російські окупанти пошкодили насосну станцію МКП «Миколаївводоканал», розташовану в Херсонській області.

Раніше повідомлялося, що бригади енергетиків відновили високовольтну лінію, яка дозволить загоєти споживачів Херсонщини та допоможе відновити водопостачання Миколаєва .

Нагадаємо, раніше також повідомлялося, що незабаром завершаться роботи з відновлення централізованого водопостачання у Миколаєві. Ремонтникам потрібно небагато часу та стабільне електропостачання , повідомив голова Миколаївської ОВ Віталій Кім.

Як відомо, 19 листопада Миколаївське лінійне виробниче управління магістральних газопроводів завершило відновлення третьої локації пошкодженого внаслідок збройної агресії РФ водоводу «Дніпро-Миколаїв», яким здійснювалися постачання води з річки Дніпро до Миколаєва.

Раніше стало відомо, що через заповнення водопровідної системи Миколаєва солоною водою з Дніпро-Бузького лиману корозією пошкоджено труби по всьому місту. Загалом заміни потребують понад 240 кілометрів труб.

Дивитись повну версію