Учні Миколаївщини отримали більш як 600 Apple iPad

У п'ятницю, 3 лютого, завдяки міжнародній компанії ASBISc Enterprises учням та вчителям двох закладів Миколаївської області передали 605 Apple iPad.

Про це повідомив начальник ОВА Віталій Кім.

Завдяки міжнародній компанії ASBISc Enterprises отримали сучасні девайси, які розподілили між обласним та міським закладом.

— Разом з народним депутатом України Сергієм Бабаком та головою громадської організації 7Fields Оксаною Волжиною передали в заклади Apple iPad з повним комплектом навчальних програм, Радий, що наша область одна з перших долучилася випробовувати технології. Реалізація цього пілотного проєкту дозволить учням здобувати сучасну та якісну освіту, – повідомив Віталій Кім. 

Нагадаємо, влада поки не планує поновлювати роботу шкіл у Миколаєві, повідомив очільник ОВА Віталій Кім. Водночас відкрити дитячі садочки у Миколаєві міська влада частково планує вже у травні 2023 року

Також відомо, що у 2023 році в 16 школах Миколаєва планують відремонтувати захисні укриття. На ремонти у бюджет наступного року заклали 20 мільйонів гривень. 

За даними міністра освіти та науки Сергія Шкарлета на сьогодні освітній процес в очному або змішаному форматах здійснюється у 12 926 школах України, з них 8 563 працюють в очному або змішаному форматі.

Дивитись повну версію