«Місто нескорених», — Домбровська привітала Миколаїв з 233-річчям від дня заснування

Депутатка Миколаївської міської ради, голова фракції «Слуга народу» Тетяна Домбровська привітала жителів міста з 233 річницею від дня заснування Миколаєва.

Відповідне відеозвернення вона опублікувала у своєму Телеграм-каналі.

— Цими вихідними ми мали б з вами святкувати День міста - 233-річчя від дня заснування Миколаєва. Але замість свята на форпост півдня України випало тяжке випробування. Миколаїв - це місто нескорених, місто людей які будуть до кінця захищати свій дім від агресора. Миколаїв це першу чергу люди, і я вірю, що наступного року цими вересневими днями ми всі зустрінемося на нашій улюбленій Соборній вулиці та разом відсвяткуємо не лише день народження Миколаєва, а ще й Херсона, який завжди був нашим справжнім братнім містом. Вірю, що скоро над ним буде знов майорити український прапор, - сказала Тетяна Домбровська.

Раніше повідомлялося, що 233-ю річницю з дня заснування Миколаїв відсвяткує в онлайн-форматі.

Як відомо, у березні Президент України Володимир Зеленський присвоїв Миколаєву звання міста-героя.

Співробітники Головного управління Держаної служби з надзвичайних ситуацій звернулися до миколаївців напередодні Дня міста.

Одеський міський голова Геннадій Труханов привітав Миколаїв напередодні дня міста, яким традиційно прийнято вважати другу неділю вересня.

Голова Миколаївської військової адмністрації Віталій Кім опублікував відеоролик до Дня міста Миколаєва.

Дивитись повну версію