• субота

    21 вересня, 2024

  • 25.6°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 21 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 25.6° Переважно ясно

блоги

  • Елена Трифонова

    Елена Трифонова

  • Александр Папир

    Александр Папир

    450 + 275 грн штрафа с члена выконкома Андриенко за отписку

    19 сентября 2016 года Центральный райсуд наложил на Андриенку на основании админпротокола Секретариата Омбудсмана административное взыскание в виде штрафа за отписку, которую он, будучи ещё заммэра, как обычно неглядя подмахнул другому тунеядцу, главе администрации Центрального района Волкову, перешедшему, так же как и начальник управления транспортного комплекса Кащенюк, по наследству "айтишнику" и продолжающему за общественные деньги ни хрена не делать для пользы этого самого общества, чтоб оно не зря налоги платило.

  • Дмитро Удовицький

    Дмитро Удовицький

    Місто Миколаїв у 2016 році

    Яким був 16-й рік важко визначити. 14-й рік був страшний. 15-й був довгий-довгий. А ось 16-й… Спочатку хотів його назвати роком розчарувань. Ми дійсно наприкінці попереднього року, після всього, що Країна та Місто перенесли, так чекали на зміни, так чекали! Натомість ми стикнулися з таким наростаючим валом проблем, з зразками нечуваної корупції, з прикладами нахабства та зухвалості чиновництва, що це не могло не викликати деякої розгубленості. Так, так! Все це було і раніше. І навіть значно більшою мірою. Але в минулому році це в такій кількості опинилося на поверхні суспільного зору, що спочатку можна було налякатись. Втім, добре, що людині властиво учитися і накопичувати досвід. 2016-й рік пройшов не марно. Не знаю, чи скажу загальну думку, але зараз вже я впевнений, що все буде добре. Але не швидко. Довго ще, багато років наполегливої праці знадобиться, щоб дістатися Перемоги. І віддати її нашим дітям. Так що не покладайте роки і займайтеся спортом – це допоможе легше пройти цей путь :) А поки що, давайте подивимось – який був 16-й рік.

  • Станіслав Мартиросов

    Станіслав Мартиросов

    Генетическая память

    Моя покойная бабушка всегда хранила у себя килограммы круп и десятки банок различных консервов. Хранила столько, сколько позволяли объемы шкафов в городской квартире. Хранила столько времени, что в них заводились всяческие долгоносики и истекали все сроки годности. И заставить ее что-то выбросить было практически невозможно. 

  • Олег Деренюга

    Олег Деренюга

    «Если у них нет хлеба, пусть едят пирожные!»

    Сегодня в супермаркете стоял в очереди у кассы и видел, как люди покупают по 6-7 буханок хлеба. Смеялся, не понимая этой истерики.

  • Александр Ухмановский

    Александр Ухмановский

  • Артем Ильюк

    Артем Ильюк

  • Оксана Янішевська

    Оксана Янішевська

    «Вибухова» культура в новорічну ніч

    Те, що відбувалось на міських вулицях в новорічну ніч — огидно. У мене немає слів! Я була в шоці від гуркоту і диму. Нігілізм і байдужість. У місті тисячі людей, які бачили війну, вони дуже болісно реагують на вибухи. Навіть у районах, де немає багатоповерхівок, гриміло так, що від страху вили собаки. А маленькі діти? А люди похилого віку? А хворі? Взагалі-то у них теж Новий рік. Взагалі-то вже третій рік, як заборонені салюти. З іншого боку, що залишається, адже альтернативи просто не має. Переглянути світлини з Одеси, Дніпра, Львова. Мешканці багатьох українських міст зустріли Новий рік на головній площі. Яскраве освітлення, святкова програма. А в Миколаєві замість бенгальських вогнів та глінтвейну і на Соборній площі відбувалася вакханалія бидла з петардами і димом. Рівень культури «зашкалює» і, здається, нікого це не цікавить. Про культурне проведення свята не можуть подбати ті, для кого це обов'язок.  Ось і маємо «вибухову» культуру.

  • Александр Папир

    Александр Папир

    Новый год по-украински

    30 и 31 декабря 2016 г. жители микрорайона в р-не Лески сидели без воды или пользовались ею с перебоями. 

  • Артем Ильюк

    Артем Ильюк

    С наступающими праздниками!

    Депутатская группа «Партия «Відродження» поздравляет с наступающим Новым Годом!