• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 15.8°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.8° Ясне небо

Игорь Бриченко

Игорь Бриченко

Народный депутат Украины

В підтримку захисників «Бузького Гарду»

Сьогодні під стінами Верховної Ради України проводять акцію спрямовану на збір підписів у зверненні до Прем’єр Міністра України Володимира Гройсмана, щодо захисту від затоплення Національного парку «Бузький Гард», що на Миколаївщині. Організаторами виступили герой АТО Олег Кравець, екологи та активісти з Миколаївщини.

Разом з Тарасом Кремінем, ми також поставили свої підписи та підтримуємо наших земляків у прагненні збереження природних чудес України.


Пишаюсь наполегливістю миколаївців, які вже протягом не одного року стоять на варті природного багатства Миколаївщини. Олег Кравець, Олег Деркач, Антоніна Галкіна та багато інших миколаївців займаються важливою справою та роблять неоціненний внесок в розвиток нашого рідного краю приділяючи увагу  також і патріотичному вихованню, докладаючи максимум зусиль задля збереження історичної, культурної спадщини. Адже і козаків-характерників пам’ятає величний «Бузький Гард», кожного року з екскурсіями його відвідують тисячі українців та туристів з інших країн. Завдяки природному ландшафту там мають змогу займатися скелелазінням та альпінізмом, або просто відпочивати від міського шуму. Треба також зазначити, що завдяки чудовій природі розвивається і зелений туризм, а це безпосередньо позитивно впливає на розвиток навколишньої сільської місцевості.

Затопивши «Бузький Гард» одним помахом буде зруйновано не тільки природне чудо України, а й нанесений непоправимий удар всій екологічній системі.

Ми повинні відходити від старих шаблонів, та почати використовувати альтернативну енергетику, яка є набагато вигідніша та безпечніша для навколишнього середовища ніж атомна.