• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 15.8°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 15.8° Ясне небо

Игорь Бриченко

Игорь Бриченко

Народный депутат Украины

Разом поповнимо бібліотечні фонди

Днями мав можливість поспілкуватися з представниками бібліотечної справи Снігурівського району. Обговорили можливості співпраці та пошуку можливостей якісного розвитку бібліотечної системи району. Не стало новиною те, що є гостра потреба поповнення бібліотечних фондів книжковими новинками українських та зарубіжних письменників, що є, на жаль, типовим для всієї України.

Тому, підтримуючи ініціативу колег із «Народного фронту», чинного народного депутата України Олега Медуниці та народного депутата VII скликання, радника Міністра ВСУ Михайла Апостола, які вирішили кожного місяця дарувати, в окремих районах своєї малої Батьківщини по одному найзапитуванішому виданню для поповнення бібліотечних фондів Сумщини та Теребовлянського району Тернопільської області.

В свою чергу, на Миколаївщині, реалізацію даної ініціативи, розпочну з Баштанського, Березнегуватського, Новобузького, Новоодеського, Снігурівського та Казанківського районів, в центральні районні бібліотеки яких буду дарувати примірники найбільш затребуваних  видань.

Дана ініціатива діятиме протягом 2018 року починаючи з лютого.

Запрошую приєднатися всіх охочих та обрати собі так би мовити підшефні райони, або окремі бібліотеки.