• понеділок

    7 жовтня, 2024

  • 17.6°
    Гроза

    Миколаїв

  • 7 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 17.6° Гроза

В селі на Миколаївщині через обстріли згоріло дві вантажівки

За  добу на території Миколаївської області зареєстровано 3 пожежі, одна з яких виникла в результаті влучення боєприпасів та уламків від них.

Про це повідомили в Головному управління ДСНС України в Миколаївській області.

Вночі 29 вересня в результаті ворожого обстрілу села міського типу Березнегувате Баштанського району загорілись 2 вантажних автомобілі. Рятувальників сповістили про це о 02:50. О 03:37 вогнеборці ліквідували горіння на площі 3 квадратних метра.

Ще дві пожежі не пов'язані із бойовими діями.

О 14:50, 28 вересня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про загоряння сміття в підвальному приміщенні 14 поверхового житлового будинку по вулиці Космонавтів у Миколаєві. Пожежу на площі 5 квадратів ліквідували, її попередня причина — необережне поводження з вогнем.

29 вересня надійшло повідомлення про пожежу в кімнаті житлового будинку по вулиці Трудової Слави села Іванівка Мигиївської територіальної громади Первомайського району. Рятувальникам вдалося вберегти житловий будинок від повного знищення,  її спричинило коротке замикання електропроводки.

Нагадаємо, що вночі 29 вересня російські війська вчергове обстріляли Миколаїв. Влучання зокрема зафіксовані у центрі міста.

 

Читайте також: