• п'ятниця

    20 вересня, 2024

  • 12.2°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 20 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 12.2° Ясне небо

На Миколаївщині за виправдовування російської агресії судитимуть ще одну жительку Южноукраїнська

Жительці Южноукраїнська Миколаївської області повідомили підозру за прославлення дій РФ на території України та заперечення збройної агресії.

Про це повідомили в прокуратурі Миколаївської області.

За даними слідства, підозрювана у вересні цього року у власному акаунті забороненої соціальної мережі «Однокласники» активно публікувала дописи, у яких містилися матеріали щодо глорифікації військових РФ, які здійснюють збройну агресію РФ на території України.

Зазначається, що підозру жінці повідомлено за ч. 2 ст. 436-2 КК України.

Досудове розслідування здійснюється слідчими відділення поліції №3 Вознесенського районного управління поліції за оперативного супроводу співробітників управління СБУ в області.

Нещодавно  повідомлялося, що двох мешканок Южноукраїнська підозрюють у підтримці дій російської армії.

Нагадаємо, що на Миколаївщині судитимуть трьох місцевих мешканців, які підтримували Росію та виправдовували збройну агресію проти України.

Раніше повідомлялося, що завершено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальні акти стосовно двох мешканців Миколаєва за фактом несанкціонованого поширення інформації про розташування Збройних Сил України.

Нагадаємо, що Служба безпеки України викрила трьох агентів РФ, які займалися організацією псевдореферендумів на Миколаївщині.

Також нагадаємо, двох мешканок Южноукраїнська підозрюють у підтримці дій російської армії. Вони поширювали матеріали про виправдовування, заперечення збройної агресії Російської Федерації проти України, повідомили у Миколаївській обласній прокуратурі.

Раніше в Миколаєві затримали 72-річного мешканця. Йому повідомили про підозру за фактом державної зради. Він обіцяв окупантам наварити щі, коли вони захоплять місто.

Також пенсіонерка з Миколаєва зняла квартиру для російської ДРГ — жінку судитимуть.

Крім того, контррозвідники СБУ затримали мешканця Миколаєва, який ініціативно збирав та поширював в російських інтернет-спільнотах інформацію про позиції українських військ та об’єкти критичної інфраструктури у Миколаєві.

Раніше в Миколаєві затримали та повідомили про підозру 25-річному мешканцю, який передавав російським військовим дані про розташування підрозділів Збройних Сил України.

Читайте також: