Війська РФ зранку обстріляли Куцунубську громаду на Миколаївщині: двоє загиблих, серед постраждалих – дитина

Близько 8 ранку 13 березня російські окупанти обстріляли населений пункт Куцурубської громади в Миколаївській області.

Є руйнування житлових будинків, повідомив очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Станом на 08:40 відомо, що внаслідок ранкового ворожого обстрілу населеного пункту загинули 53-річний чоловік та 43-річна жінка, дитину 7 років забрала швидка, повідомив очільник ОВА Віталій Кім. Крім того двоє людей отримали поранення.

Водночас впродовж доби 12 березня на території Миколаївської області обстрілів не зафіксовано. 

Варто зазначити, що військові РФ щоденно обстрілюють Очаків з артилерії, ударів по місту окупанти завдають по декілька разів на добу. Обстріл загарбники ведуть з території тимчасово окупованої Кінбурнської коси – наразі це єдина окупована Росією територія Миколаївської області. Окрім Очакова з коси росіяни також щоденно обстрілюють Куцурубську громаду.

Раніше повідомлялося: вранці 9 січня на підльоті з моря до Очаківського порту сили ППО ліквідували російський ударно-розвідувальний безпілотник оперативно-тактичного рівня.

Після цього 9 січня Очаків зазнав сильного обстрілу. Обстріл був настільки сильним, що вибухову хвилю відчули жителі Миколаєва

Внаслідок обстрілу Очакова пошкоджено близько 50 об'єктів. Внаслідок удару також пошкоджені вікна та дахи у понад 200 будинків. Також вибуховою хвилею пошкоджено дахи та вікна у Чорноморській, Куцурубській та Березанській громадах. 

Пізніше стало відомо, що російські окупанти обстрілювали Очаків крилатими ракетами та з РСЗВ. Кількість поранених становить 15 людей, серед яких 2-річна дитина. Загиблих немає.

Дивитись повну версію