«Казка» повертається: дитяче містечко з 1 квітня відновить свою роботу

Дитяче містечко «Казка» вже с 1 квітня відновить свою роботу.

Про це повідомили на сторінці дитячого містечка. 

— «Казка» повертається: відкриття 1 квітня. Дуже раді повідомити, що вже на цих вихідних ми знову будемо працювати. Вхід на територію парку як завжди безоплатний, оплата тільки за розваги, – зазначили на підприємстві. 

Попередній графік роботи: кожного дня з 10:00 до 20:00, щодня. На підприємстві додали, що також будуть відкриті для відвідування атракціони. 

Нагадаємо, що «Казка» була зачинена з початку повномасштабного вторгнення.

На початку березня, начальник міського управління культури Юрій Любаров повідомляв, що дитяче містечко «Казка» у Миколаєві планують відкрити можливо, без роботи атракціонів.

Як відомо, Апеляційний суд визнав недійсним договір про передачу бізнесмену Олександру Скрипіну в оренду території «Казки». Однак Олександр Скрипін досі є переможцем конкурсу. Після цього бізнесмен подав апеляцію на рішення суду, однак програв її.

Водночас міський голова Миколаєва Олександр Сєнкевич заявив, що планує провести новий конкурс з оренди дитячого містечка.

Нагадаємо також, що задля економії коштів миколаївське дитяче містечко «Казка» хочуть реорганізувати та приєднають до Миколаївського міського палацу культури та урочистих подій. У зв’язку з цим буде звільнено п’ятьох працівників.

Дивитись повну версію