• субота

    5 жовтня, 2024

  • 21.7°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 5 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 21.7° Мінлива хмарність

Лазерна епіляція у Миколаєві – центр Лазерхауз

Ви витрачаєте багато часу на депіляцію та гоління, але не наважуєтеся перейти на лазерну епіляцію? Лазерна епіляція у Миколаєві дозволить вам скористатися якісними послугами лазерного видалення волосся як у жінок, так і у чоловіків. З нами ви на довгий час забудете про небажане і вросле волосся на тілі, знайдете шовковисту шкіру.

Лазерна епіляція дозволяє поступово видаляти волосся на будь-якій ділянці тіла та обличчя. Принцип простий: лазер фокусується на меланіні волосся і нагрівається до такої високої температури, що все волосся розпадається. Це включає руйнування цибулини, стрижня волосся і всіх його компонентів. В середньому потрібно від 5 до 10 сеансів для повного видалення волосся на тілі та від 7 до 10 сеансів для видалення волосся на обличчі.

Для проведення процедур ми вибрали Light Sheer ET – «Золотий стандарт» у сфері лазерної косметології. Він працює за допомогою вакууму. Завдяки йому волосяний фолікул наближається до рукоятки настільки близько, що енергія лазера може ефективніше взаємодіяти з меланіном (пігментом у волоссі). Лазерний промінь поглинається лише цим пігментом.

Ось 5 вагомих причин, які безумовно повинні допомогти вам зробити рішучий крок:

1.ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ ЕКОНОМІТЬ ВАШ ДОРОГОЦІННИЙ ЧАС

Ви хоч уявляєте, скільки часу ви витрачаєте щомісяця на депіляцію чи гоління? Весь цей (такий дорогоцінний) час ви могли б використати, займаючись чимось іншим... Чи знаєте ви, що протягом усього свого життя ви витрачаєте 170 днів на видалення небажаного волосся? Що, якби ви відновили всі ці втрачені дні, щоб піти до ресторану, зайнятися спортом, подбати про свою родину, побачитися з друзями, просто насолоджуватися життям?

2.ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ ВРОСЛОГО ВОЛОССЯ

Втомилися від волосся, яке росте під шкірою? Лазерна епіляція є терапевтичним рішенням проти врослого волосся. Через кілька сеансів ви виявите ту чисту шкіру, яку ви навіть не мріяли.

3. ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ ЕКОНОМІТЬ ВАШІ ГРОШІ

Дивно читати, що лазерна епіляція може заощадити гроші? Лазерний сеанс буде коштувати більше, ніж сеанс воскової епіляції. Але ви знаєте, скільки коштує видалення волосся у вашого майстра і як часто ви робите процедури? Якщо підрахувати, то сеанси лазерної епіляції обійдуться в рази дешевше.

4.ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ ПОЛОЖИТЬ КІНЕЦЬ ПЕРЕДЧАСОВОМУ ГОЛОСУВАННЯ ВОЛОССЯ

Втомилися від того, що не можете надіти спідницю між двома сеансами депіляції влітку? З лазерною епіляцією вам не потрібно чекати на значне зростання волосся для наступного візиту!

5.ЛАЗЕРНА ЕПІЛЯЦІЯ ДОПОМОЖЕ ВАМ ЗБУТИ ВПЕВНЕНІСТЬ!

Центр лазерної епіляції – «Лазерхауз» знаходиться в Миколаєві, за адресою: пр. Центральний, 159 Лазерне видалення волосся будь-якої області Запис (0512) 717-005 Професійний сервіс – 100% результат!

Реклама

Читайте також: