• середа

    2 жовтня, 2024

  • 20.8°
    Переважно ясно

    Миколаїв

  • 2 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 20.8° Переважно ясно

Депутатка Первомайської міськради від «ОПЗЖ» вирішила здати мандат

Депутатка Первомайської міської ради на Миколаївщині Олена Бойчук вирішила достроково скласти повноваження.

Про це свідчить відповідний проект рішення міської ради, що було опубліковано вчора, 1 травня, - пишуть «НикВести».

«Достроково припинити  повноваження  депутата  Первомайської  міської ради Первомайського району Миколаївської області VІІІ скликання Бойчук Олени Володимирівни - у зв’язку з її особистою заявою про складення нею депутатських повноважень», - йдеться у проекті рішення Первомайської міської ради.

Зазначимо, що пленарне засідання сесії Первомайської міськради заплановане на 3 травня.

Олена Бойчук є співвласницею ресторану «Челентано» у Первомайську. Була обрана депутаткою від нині забороненої політичної партії «Опозиційна платформа — За життя».

Кілька місяців тому вона вже подавала заяву про складання мандату. Тоді у коментарі місцевому виданню «Гард.City» сказала тоді таке: «Я зрозуміла, що це не моє. Можливо, комусь буде цікавіше зайняти це місце. Для мене це був великий досвід. У 2023 році я вирішила позбутися того, що мене обтяжує, що не є моєю сферою діяльності, краще я буду кориснішою там, де я потрібна». Проте тоді сесія не розглянула її заяву, оскільки Олена Бойчук передумала.

У лютому також про складання мандату депутата Первомайської міської ради заявили Михайло Шаповаленко від «ОПЗЖ» та Ірина Фролова з «Опозиційного блоку».

Читайте також: