• вівторок

    8 жовтня, 2024

  • 16.6°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 8 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 16.6° Ясне небо

Каховський міст був останньою транспортною артерією, тепер у росіян зруйновано автомобільну логістику, — Хлань

Каховський міст на Херсонщині, який зруйнували ЗСУ, був останньою транспортною артерією для окупантів. Тепер росіяни не можуть перевозити зброю та техніку через Дніпро у достатній кількості.

Про це повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань в етері 24 каналу.

— Це була остання транспортна артерія. Її було пошкоджено і раніше, але тоді окупанти змогли налагодити там дорожнє полотно, — прокоментував він удари ЗСУ.

Сергій Хлань уточнив, що українські сили також зруйнували залізничну дорогу в районі Каховської ГЕС, а окупанти не змогли її відновити.

— Фактично на сьогодні окупанти не зможуть постачати собі зброю автомобільними дорогами. Єдине, що в них залишається — це паромчики біля Антонівського мосту, — зазначив депутат, додавши, що вони не забезпечують постачання техніки та зброї у необхідній для окупантів кількості.

Сергій Хлань наголосив, що Антонівський та Каховський мости все ще придатні для пішохідного сполучення. Він припустив, що тепер окупанти евакуюватимуться з правобережних районів Херсонської області пішки.

Раніше оперативне командування Південь підтвердило, що міст у районі Каховської ГЕС непридатний для використання після ударів ЗСУ.

Читайте також: