• вівторок

    8 жовтня, 2024

  • 13.5°
    Мінлива хмарність

    Миколаїв

  • 8 жовтня , 2024 жовтня

  • Миколаїв • 13.5° Мінлива хмарність

Військові про сьогоднішні ракетні удари ЗС РФ по цивільним миколаївцям: «Прояв безсилля в імітації сили»

Сьогодні, 29 серпня, російська армія посиленно обстрілювала житлові квартали Миколаєва, аби психологічно зламати містян, поки українська армія веде контрнаступ в сусідній Херсонській області.

Таким чином ворожі удари по мешканцям Миколаєва охарактеризувала керівниця пресцентру ОК «Південь» Наталя Гуменюк в коментарі каналу «Дождь».

Представниця ЗСУ підкреслила, що росіяни випробовують на стійкість людей, які залишилися у Миколаєві.

— Миколаїв продовжує дратувати окупантів тим, що є фортецею на шляху захоплення південного узбережжя загалом. Стійкість і непохитність миколаївців дуже часто відчувається вогневим упором, але дуже часто психологічним. Масований ракетний удар застосовується ворогом не вперше як протидія наших активностей на цьому напрямку. Як тільки з боку наших військ відбувається активність вздовж лінії зіткнення, Миколаїв зазнає посилених атак, — наголосила спікерка армії.

Вона додала, що вбивство мирних українців є проявом безсилля.

— Це вияв безсилля в імітації сили, коли ракетними ударами намагаються тиснути на мирне цивільне місцеве населення, щоб поставити сили оборони в позицію винні, — пояснила Наталя Гуменюк тактику загарбників.

До цього пресцентр оперативного командування підтвердив прорив ворожої лінії оборони на Херсонщині.

Читайте також: