• неділя

    22 вересня, 2024

  • 19.3°
    Ясне небо

    Миколаїв

  • 22 вересня , 2024 вересня

  • Миколаїв • 19.3° Ясне небо

У Миколаєві відбудуться дві відкриті лекції про соціальне підприємництво від ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь»

Громадська організація «Центр навчання і освіти дорослих «Південь» організовує у Миколаєві дві відкриті лекції, присвячені темі соціального підприємництва. Ці заходи націлені на діючих фізичних осіб-підприємців, представників громадських організацій, а також активних мешканців Миколаївської області, які прагнуть створити або розвинути соціальне підприємство.

Про це повідомили у прес-службі громадської організації. 

Першого дня спікером буде засновниця міжнародної компанії Framiore компаній SHUFLIA LEATHER MANUFACTURING та BUKVICA Наталія Найда (м. Івано-Франківськ). Вона розкаже про свій тернистий шлях соціального підприємця, а також про те, як після повномасштабного вторгнення трансформувався її бізнес, спрямувавши зусилля на підтримку українського війська.

У другий день досвідом створення та розвитку соціального бізнесу, спрямованого на реабілітацію військових, поділиться директор медичного центру «Сare For You» Іван Логуш (м. Миколаїв), а членкиня ГО «Молодіжний клуб активного відпочинку — Адреналін» Ольга Ніколаєвич розкаже про екологічний перехід від громадської діяльності до соціального підприємництва.

Дата проведення: 4 червня, о 13:00 та 7 червня, о 14:30.
Місце проведення: Миколаївська обласна універсальна наукова бібліотека (вул. Маріупольська, 9).

Контакти для зв’язку:

Анна Нікуліна, менеджерка проєкту «Соціальне підприємництво в Миколаєві», 0634289221, aniku1515@gmail.com

Відповідно до Закону України «Про медіа» та Закону України «Про рекламу» цей матеріал був опублікований або на правах реклами, або в партнерстві офіційного органу державної влади, муніципальної інституції, громадської організації тощо, або їх посередника з ПП “НикВести Продакшн”, яке керує онлайн-медіа “НикВести”. Зміст матеріалу є виключною відповідальністю автора в особі ГО «Центр навчання і освіти дорослих «Південь».

Читайте також: